winnaars van de middagvoetbalcompetitie

De leerlingen van de eerste graad werkten de eerste maanden van het schooljaar een middagcompetitie voetbal af.
 
De competitie verliep in een sfeer van fair play. Ze werd gewonnen door het team ‘Barvin’. Een eervolle vermelding is er ook voor het enige meisjesteam ‘The girls’ dat niet hun mannetje kon staan naast de jongens. Meer nog, ze wisten verschillende wedstrijden winnend af te sluiten. Knap!
 
Het team ‘Barvin’ sloot de middagcompetitie af met een grote finalewedstrijd tegen een leerkrachtenteam. Het werd een fijn moment met een duidelijke winnaar. De leerkrachten bewezen zéér duidelijk dat ze het niet alleen goed kunnen uitleggen ;-).
 
Na de kerstvakantie start een nieuwe middagcompetitie. De winnaar mag het opnieuw opnemen tegen een team van leerkrachten. Be prepared :-)! Meer info volgt in januari.
 
Team Barvin: Vincent (1COc), Acmed (2B), Bilal (2COa), Ayoub (2LAT) en Anas (2MODb)
Team leerkrachten: mr. De Bock, mr. Vanderlinden, mr. DeVriendt, mr. Ronsse, mr. Tohamy, mr. De Staercke (coach)