Leerlingen

Het middagmaal

Iedere leerling kan ’s middags in het schoolrestaurant eten. Je kan kiezen voor een belegd broodje of je kan een eigen lunchpakket meenemen. Bij mooi weer kunnen de leerlingen ook buiten aan de picknicktafels eten.
Een belegd broodje kost €3,50. De leerlingen betalen ’s morgens (vóór 9.20u) dit bedrag aan het onthaal en kunnen dan tijdens de middagpauze hun broodje afhalen in de resto.

Afwezigheden

Wanneer je maximum 3 opeenvolgende dagen afwezig bent, breng je een door je ouders ondertekend afwezigheidsattest mee. Alle leerlingen krijgen 4 voorgedrukte afwezigheidsattesten bij begin van het schooljaar.

Voor volgende afwezigheden is een medisch attest (dokter, tandarts, ziekenhuis,…) vereist:

  • afwezigheden van meer dan 3 opeenvolgende schooldagen
  • elke afwezigheid nadat de leerling gedurende het lopende schooljaar reeds viermaal afwezig is geweest zonder medisch attest
  • elke afwezigheid tijdens een examen

Je ouders brengen de school op de hoogte wanneer je ziek bent. Wanneer dit niet gebeurt, krijgen je ouders een sms of telefoontje van de school.

De schoolagenda

De digitale agenda is een handig instrument. Je leerkrachten vullen deze aan met de lesonderwerpen en de taken en toetsen die gepland staan.

Ook je ouders kunnen volgen wat er in jouw agenda staat via hun co-account op Smartschool.