De Zuiddag van Emira & Boutayna

Lemsiah Boutayna

Op 22 oktober ben ik gaan werken in het kader van Zuiddag bij kantoor 33. Ik kreeg de kans van meester Brigitte Vanhoutte om bij haar te werken voor een dag. Ik heb hoofdzakelijk administratief en klasseerwerk  verricht.

Om 8.25 uur werd ik verwacht aan het kantoor. Eerst kreeg ik een rondleidingen daarna moest ik aan de slag! Het was zeer aangenaam werken met de secretaresse! Na een lange tijd klasseerwerk verricht te hebben, kreeg ik twee uur de tijd om te lunchen.

Na mijn rustpauze werd ik weer verwacht aan het kantoor om 14.00 uur. Samen met de secretaresse hebben wij het hele archief terug in orde gezet.  Tenslotte mocht ik om 16.00 uur het kantoor verlaten. Het was zeker een geslaagde dag! Zowel voor het Noorden als het Zuiden!

Boutayna

Emira Safi

Op 22 oktober was het zover. Ik kon eindelijk mijn droomjob uitoefenen. Ik werd namelijk persverantwoordelijke van het VBO (Verbond der Belgische Ondernemingen).

Hoe zag mijn dag eruit?

Ik kwam rond 9uur aan in het VBO Brussel. Ik dacht eigenlijk dat we met veel gingen zijn, maar dit was niet het geval. Ik werd meteen verwelkomd. De begeleiders gaven ons wat informatie i.v.m het VBO.

Daarna  kregen we een rondleiding door het gebouw en al snel kwamen we allemaal met elkaar overeen. We waren met 3. We hadden elk een ander taak. Ik was namelijk persverantwoordelijke, dus na de rondleiding werd ik naar mijn bureau gebracht. Ik moest een persbericht schrijven i.v.m Zuiddag: http://vbo-feb.be/nl-BE/Nieuws/Press-Releases/VBO-in-de-sporen-van-Zuiddag/

In de nammiddag heb ik wat verder gewerkt aan mijn persbericht en ik beheerde het Twitteraccount van het VBO.

Ik zou dit zo graag nog eens willen meemaken. Je leert zoveel bij op een leuke manier.

Emira