Economische en wetenschapsdagen

DSC_0453

Vorige donderdag en vrijdag stonden in het teken van economie en wetenschap.

Leerkrachten economie Lynn Verledens & Janna Wieme nodigden eminente gastsprekers uit zoals professor Hendrik Vos, professor Bart Kerremans, professor Carl Devos en Rachid Lambarat. Ze organiseerden ook een debat tussen de vakbonden en het VBO.

Tegelijkertijd zorgden wetenschapsleerkrachten Isabelle Degrieck & Nele Hillewaere voor een boeiend gelijklopend programma met gedreven gastsprekers als professor Dirk De Graaf, professor Leo Storme, professor Steven Lowette, burggraaf Dirk Frimout & professor Bart Vinck.

Onze studenten van de derde graad hingen aan de lippen van deze sprekers en konden er genieten van een lawine aan motiverend & educatief denkmateriaal.

Nogmaals proficiat aan de organisatoren!

DSC_0085

Foto’s van o.a. Claude Sander & Marc Parasie