7 Kantoor blinkt uit in talenkennis op Cofep-beurs.

Op donderdag 25 februari namen de leerlingen van 7 Kantoor deel aan de Cofep-beurs in Gent. Ze vertegenwoordigden hun oefenfirma GreenFit en zetten hun verkooptalenten om in de praktijk.

Deelname aan een beurs vergt een grote voorbereiding. Zo richtten ze hun eigen stand in met hun affiches en producten en werkten speciale beursaanbiedingen uit. Ze bereidden de stand en de documenten voor rekening houdend met hun eigen huisstijl.

Gezien het internationale karakter van de beurs konden ze de verkopen in het Nederlands, Frans en Engels uitvoeren. Al vlug hadden de andere scholen door dat onze leerlingen vlot Frans praten en kwamen ze aankopen doen in het Frans om hun Frans in te oefenen.

Vervolgens zullen de leerlingen de verkoopdossiers in de lessen opvolgen en de leveringsnota’s en facturen opmaken en de betalingen opvolgen. Deze praktijkgerichte ervaring voor de leerlingen is een echte aanrader!

Tekst & foto’s: Geneviève De Schrijver

SAM_6000

[fsg_gallery id=”113″]