Blog van oud-leerlinge Aurélie Stoelzaed

OldSchool2002

Ik was even verrast toen ik de vraag kreeg om iets te schrijven over mijn tijd op het (toenmalige) KA-IPB. Lang geleden dat ik daar over nagedacht had…

Of toch niet. Eigenlijk denk ik nog vaak terug aan die school en vooral de mensen toen, want ik zie hen nog vaak. Dit is wat de school voor mij betekend heeft: onmisbare vrienden.

Vanaf het derde jaar waren we een onafscheidelijke bende die het de leerkrachten niet altijd even makkelijk gemaakt heeft (mijn excuses daarvoor). Maar het was ook dankzij deze leerkrachten dat we samen zo’n toffe tijd konden beleven: de uitstappen naar Parijs, Normandië, Reims, Rome,… allemaal zalige herinneringen.

Maar ook de opdrachten die we in groep moesten maken, zorgden er alleen maar voor dat onze band hechter werd. Er werd ook veel van ons verwacht en terwijl ik dat vroeger allemaal maar enorm irritant vond, ben ik er nu blij om, want het heeft ons gebracht naar de persoon die we vandaag zijn. En ik persoonlijk ben blij dat ik mijn tijd nog steeds kan delen met mijn beste vriendinnen sinds 15 jaar.