Welkom in 1B! Een spannende nieuwe fase van je schoolcarrière begint. Wij geloven in jouw kunnen en willen je helpen om het beste uit jezelf te halen. Hier zijn enkele redenen waarom onze school de juiste keuze is voor jou:

  1. Individuele aandacht: In 1B hebben we oog voor jou als individu. Onze docenten staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Geen grote klassen waarin je verloren loopt, maar persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat je kunt groeien.
  2. Taalvaardigheid: Taal is de sleutel tot succes. Daarom besteden we extra aandacht aan Nederlands. We willen dat je zelfvertrouwen groeit en dat je je goed kunt uitdrukken. Begrijpend lezen, spreken, schrijven – het komt allemaal aan bod.
  3. Actief leren: Geen saaie lessen waarin je alleen maar luistert. We betrekken je bij alle lessen. Samen lezen, discussiëren en opdrachten uitvoeren. Zo blijf je gemotiveerd en leer je effectief.
  4. Leerlingen in 1B krijgen de tijd en ruimte om de leerstof van het lager onderwijs te herhalen en om zich voor te bereiden op de rest van het middelbaar onderwijs. Als je slaagt in 1B kun je terecht in 1A of in 2B.
  5. In 1B kun je ook proeven van 2 keuzes: bij digitale tools ontdek je of je een computerheld kunt worden en bij gezonde voeding leer je lekkere en gezonde keuzes in de keuken maken. Beide modules komen voor de helft van het schooljaar aan bod.

Kom langs en maak kennis!

Benieuwd naar onze school? Kom gerust langs voor een rondleiding. We laten je zien hoe we werken en wat we te bieden hebben. Samen ontdekken we wat je allemaal kunt leren.

Basisvorming
Levensbeschouwing2
Lichamelijke opvoeding2
Nederlands4
Frans3
Wiskunde4
Natuurwetenschappen2
STEM3
Artistieke vorming2
Maatschappelijke vorming3
Economische & financiële vorming1
Digitale competenties en mediawijsheid1
Expert Nederlands1
Expert Frans1
Klasuur1
Verdieping2
Module digitale tools
Module gezonde voeding