Als ouder wil je niets minder dan het beste voor je kind. En dat begint bij het kiezen van de juiste middelbare school. Wij begrijpen dat elke leerling uniek is en zijn of haar eigen talenten en interesses heeft. Daarom bieden wij een brede waaier aan mogelijkheden, zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Waarom kiezen voor 1A op onze school?

  1. Individuele aandacht: Onze leerkrachten kennen hun leerlingen persoonlijk en begeleiden hen op maat. Geen nummers, maar echte betrokkenheid.
  2. Inspirerend onderwijs: Ons lesaanbod is niet alleen gericht op kennisoverdracht, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden zoals kritisch denken, samenwerken en creativiteit.
  3. Brede keuzemogelijkheden: Van klassieke talen tot moderne technologie, wij bieden een breed scala aan vakken en activiteiten. Elke leerling kiest een keuzevak dat aansluit bij zijn/haar interesses. Zo kan je kind zijn of haar passies volgen.
  4. Veilige en stimulerende omgeving: Onze school is een plek waar leerlingen zich thuis voelen en waar ze worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

Benieuwd naar wat onze school te bieden heeft? Kom gerust langs en maak kennis met ons team. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind de beste start krijgt op weg naar een succesvolle toekomst.

Basisvorming
Levensbeschouwing2
Lichamelijke opvoeding2
Nederlands4
Frans3
Engels2
Wiskunde4
Natuurwetenschappen1
STEM2
Artistieke vorming1
Aardrijkskunde2
Geschiedenis & burgerschap2
Economische & financiële vorming1
Digitale competentie en mediawijsheid1
Expert Nederlands2
Expert wiskunde1
Keuzevakken (kies 1 vak)
Latijn2
Creatief & artistiek2
Gezondheid & welzijn2
Digitale tools2
Minilabo2
Sport2