Op donderdag 16 mei kregen de leerlingen van het tweede jaar een unieke kans om meer te weten te komen over hun studiekeuzes. Ze konden in gesprek gaan met leerlingen uit het derde, vierde en zelfs zevende jaar. Deze ontmoeting bood hen de gelegenheid om uit eerste hand te horen wat de verschillende studierichtingen te bieden hebben.

Onze ouderejaars vertelden enthousiast over hun ervaringen: wat ze leren, wat ze leuk en minder leuk vinden aan hun richting, en welke carrièremogelijkheden en vervolgstudies er zijn. Dankzij deze persoonlijke verhalen kregen de tweedejaars niet alleen theoretische informatie, maar ook waardevolle inzichten uit de praktijk.

Deze uitwisseling van ervaringen helpt onze leerlingen om een weloverwogen studiekeuze te maken. Door de levendige gesprekken en inspirerende verhalen kunnen ze een beeld vormen van wat hen te wachten staat, en zo de richting kiezen die het beste bij hen past. We zijn trots op onze schoolgemeenschap, waar leerlingen elkaar ondersteunen en inspireren op hun weg naar de toekomst.