Euroschoolsport komt eraan

Met veel trots stellen wij het voltallige Euroschoolsportteam voor.

Het meisjesteam wordt vertegenwoordigd door Safadine Ayadi, Femke Batteau, Aya Boulaiz, Rawane Chafi, Meyssa Ghozzi, Febe Ghys, Lotte Lemaître en Sharon Scherlynck. Het jongensteam bestaat uit Youssef El Kadi, Ibrahim El Quauaqueb, Birol Faris, Hamza Felk, Theo Meewis, Erkal Nazmi, Jan Van Assche, Tristan Vanhoutte en Eliot Desmet, die ondanks het feit dat hij reserve is toch steeds trouw aanwezig is op de trainingen (We appreciëren dit allemaal ten zeerste, Eliot!).

Deze sportievelingen zijn zich volop en met veel enthousiasme aan het voorbereiden om onze school te vertegenwoordigen in Esbjerg van 26/4 tot 2/5. Ze geven niet alleen elke week het beste van zichzelf op de trainingen, ook voor de geutelingenverkoop was de inzet fenomenaal. Ze verkochten bij de eerste verkoopronde maar liefst 400 pakjes! Femke en Jan verdienen hierbij een bijzondere eervolle vermelding, want zij braken alle persoonlijke records! Hieronder enkele sfeerbeelden van de trainingen.

Deze slideshow vereist JavaScript.