Jenne (3 WE) genomineerd voor gedichtenwedstrijd stad Ronse

Jenne Vallez uit 3 WE werd voor de gedichtenwedstrijd van de stad Ronse genomineerd in de categorie 12-14 jarigen. De klas nam deel aan deze wedstrijd in het kader van de lessen Nederlands. Zijn nominatie werd gevierd met lekkere brownies.
 
Het thema van de gedichtenwedstrijd was “onderweg” en Jenne pende een knappe tekst neer die ons allemaal herinnert aan zomerse reizen met de wagen.
De jury schreef over Jenne’s gedicht dat het leuk klonk en makkelijk leest. De inhoud vertoont een mooie opeenvolging van beelden, onderbroken door herhalingen. De beelden zijn heel helder en van het overbodige gestript, wat wijst op een poëtische kwaliteit. Top!
 
De leerkracht Nederlands won zelf ook een een prijs, de prijs van de Marnixring voor een gedicht uit Ronse.
 
Dubbel proficiat dus!

Deze slideshow vereist JavaScript.