Erasmusproject ‘Hooked on Mathematics’

Youssef (5 LAWI) vertelt over de laatste dagen van het Erasmusproject ‘Hooked on Mathematics’ in Turkije.

Donderdag 21 maart daagden de Turkse leerlingen ons uit voor een potje voetbal. De Erasmus leerlingen tegen de Turkse leerlingen. Het was een spannende wedstrijd op een hete dag, maar wij wonnen (5-3). In de namiddag gingen we op uitstap naar Bodrum om de stad te verkennen. ‘S avonds aten we in Gumüsluk terwijl we genoten van de zonsondergang.
Vrijdag, 22 maart, was het de laatste dag. We begonnen de dag met wat wiskundige spelletjes op school. Daarna namen we afscheid van de Turkse leerlingen. Geen leuk moment kan ik alvast zeggen. Nadien vertrokken we naar de kust, waar we op een hoge berg een prachtige uitzicht hadden. Met een wandeling, een boottocht en een etentje sloten we de avond af!

Deze slideshow vereist JavaScript.