Tweede editie Dag van de Humane Wetenschappen

We kijken terug op een geslaagde tweede editie van de dag van de Humane Wetenschappen vol boeiende sprekers.

Na het gezamenlijke ontbijt ging onze dag van start met Joachim Waterschoot die onze leerlingen de nodige info kwam bijbrengen over zelfdeterminatie en motivatie. Voor de tweede sessie kregen de leerlingen de keuze tussen Hilde Demarré van Child Focus over kinderrechten, en Tobias Leenaert, vegan strategist, over dierenleed.

Na de lunch met broodjes en verse soep vlogen we er terug in met Johan Braeckman en de evolutietheorie op basis van de bladvlinder. Eindigen in schoonheid deden we met Dirk Draulans en zijn gepassioneerde lezing over het effect dat de toenemende bevolking heeft op het leefmilieu.

Deze slideshow vereist JavaScript.