Klimmen – Iman Abdellati

Afbeelding1

De leerlingen van 3 VV en 3 KA zijn 4 weken gaan klimmen in het ’t Rosco tijdens de lessen L.O.

Klimmen is een fantastische sport waarbij je niet alleen kracht en lenigheid traint, ook de algemene conditie gaat erop vooruit.

Ik ben niet zo sportief maar vond het een leuke activiteit waar ik ben van gaan houden.

In het begin had ik hoogtevrees maar door de samenwerking met mijn medeklimmer en door de aanmoedigingen van iedereen groeide mijn vertrouwen en zodoende leer je je angsten te overwinnen. Geleidelijk aan denk je niet meer aan hoe hoog je wel in de lucht hangt omdat je weet dat je heelhuids terug op de grond zal komen door de correcte beveiliging van je klasgenoot.

Klimmen is de ideale sport om aan teambuilding te doen en je komt er als persoon zowel lichamelijk als geestelijk veel sterker uit.

Iman Abdellati – 3VV.