Gebruik je verstand… verstandig!

1001004010527870Hoe begeleid je je kind tijdens het studeren voor een toets? Vanaf wanneer kan het zelfstandig leren? Wat is de beste manier om leerstof te verwerken? Hoe kan ik me beter concentreren? Hoe vergeet ik mijn les niet meer?

Geprikkeld en nieuwsgierig door bovenstaande vragen? Kom dan zeker naar de lezing van Paul Maes (http://www.lerenleren.paulmaes.be/)! Deze expert in leren leren neemt de jongeren en hun ouders mee op een wervelende trip tijdens zijn theatervoorstelling over studeren en hij zal je gegarandeerd doen nadenken over jouw studiemethode.

In het eerste gezamenlijke deel richt Paul Maes zich hoofdzakelijk tot de jongeren. De leerlingen vertrekken iets vroeger en in het laatste kwartiertje richt hij zich tot de ouders met enkele specifieke tips rond begeleiding en motivatie.

De theatervoorstellingen vinden plaats op vrijdag 29 januari en starten om 16.00u. en 19.00u. in het schoolrestaurant van de Da Vinci Campus Ronse (Royerslaan 39). De toegang is gratis. Het is uiteraard de bedoeling dat jongeren en hun ouders samen aanwezig zijn.

Schrijf je tijdig in via het strookje op de brief die in het rapport zat, via een Smartschoolbericht naar Willem Vandenhaute of telefoon.