Co-accounts: Smartschool voor ouders

SmartschoolVoor het negende schooljaar op rij kiest onze school voor Smartschool. Leerlingen vinden er hun schoolagenda, lesrooster, puntenboekje en vakken op terug, ook cursussen en taken worden digitaal aangeboden en gemaakt. Er is ook een handig berichtensysteem zodat leerlingen makkelijk met elkaar en hun leerkrachten kunnen communiceren.

Ook ouders kunnen toegang krijgen tot Smartschool via een co-account, ze kunnen dezelfde info raadplegen en communiceren met leerkrachten, secretariaat en directie. Alle leerlingen van het eerste jaar kregen gisteren de co-accountinformatie mee naar huis.

Ouders die vragen hebben over de co-account of ouders van de studenten in het 2e tot 7e jaar die een co-account willen kunnen een mailtje sturen naar webmaster [at] davincicampus [dot] be.