1 september op de Da Vinci Campus

Op 1 september trapten we het nieuwe schooljaar af. Vanaf gisteren heten we officieel Da Vinci Campus Ronse. We maakten van onze eerste schooldag een aangename en prettige ervaring voor al onze leerlingen.
De kinderen van het eerste jaar hadden in de voormiddag de hele campus voor hen alleen. Ze begonnen de dag met een ontbijt in ons schoolrestaurant en nadien deden ze samen met de buddy’s van het tweede jaar een kennismakingsspel, om elkaar en hun leerkrachten te leren kennen.
De leerlingen van het 2de tot en met de laatstejaars begonnen na de middag aan hun eerste schooldag. Na het afhandelen van de administratie van de klaslijsten werd er voor de leerlingen van het 2de tot en met het 4de een dessertbuffet voorzien.
De leerlingen van de 3de graad (5de, 6de en 7de jaar) werden eerst toegesproken door een aantal oud-leerlingen die vertelden over hun ervaringen in het hoger en universitair onderwijs of over hun eerst werkervaring. Vanaf 14u.20 werden de leerlingen van de 3de graad getrakteerd op een optreden van Stand-up comedian Ramzi Zerqane met zijn nieuwe show ‘Ramzi gaat old school’ .
ramzi-poster-4-slider_220920130247
 [fsg_gallery id=”100″]