Wijziging Smartschooladres

Samen met de lancering van de nieuwe schoolnaam wijzigen ook een aantal url‘s. De website karonse.be is nu ook te vinden op davincicampus.be. Deze  domeinen blijven voorlopig naast elkaar bestaan.

Belangrijker is de wijziging van het Smartschooladres. Op 28 augustus zal de Smartschool-url wijzigen naar davincicampus.smartschool.be. Vandaag werkt de link nog niet, maar op het moment dat de huidige link niet meer werkt, verschijnt het volledige platform op de nieuwe url. Zet hem dus alvast bij je favorieten (CTRL + D in Windows-browsers, cmd + D op Macintosh).

Nieuwe leerlingen krijgen hun Smartschoolaccount op donderdag 3 september tijdens een extra lesje ICT. Ouders krijgen hun co-account de week nadien. Via Smartschool kunnen leerlingen en ouders o.a. berichten sturen naar elkaar en leerkrachten, de schoolagenda bekijken, het rapport dagelijks opvolgen en huiswerk maken.

Tenslotte hebben we ook op Facebook en Twitter een nieuw stekje gevonden: ‘like’ ons op https://www.facebook.com/davincicampus & volg ons via @DaVinciCampus.

Smartschool