Skireis 2015

27/03 18u.

Onze reis begon aan de achterkant van de school, waar iedereen ongeduldig wachtte op het moment dat we gingen aanzetten. Een kwartiertje later nam iedereen nog eens snel afscheid van mama en papa en stapte op. Het was een 14 uur lange busrit (met een paar tussenstops inbegrepen) en er werd verwacht van ons om te slapen, aangezien we direct op de latten moesten wanneer we aankwamen. Het was een chique bus, met een toilet, tv’s, stoelen, …

1 3 2

28/03

We kwamen met de bus aan ons verblijf aan, de mensen die vorig jaar ook mee waren op skireis kenden het al, maar voor de anderen was het nieuw. Er werd ons getoond in welke kamer iedereen sliep en we hadden een klein uurtje om uit te pakken. Daarna gingen we allemaal met de bus om onze skilatten, skischoenen en helm op te halen.

Wanneer we daarmee klaar waren keerden we terug en konden we genieten van een heerlijk middagmaal.

5 4 6

We kwamen aan met de bus bij het skigebied Reiteralm, waar we de skilift omhoog namen om daar in groepen ingedeeld te worden.

Ik zat bij de gevorderden samen met Anais, Britt, Zoé, Cecilia, Charles, Bram en Morena onder begeleiding van 3 topleerkrachten: dhr. Lambert, dhr. Gekiere en dhr. Decordier.

Al snel hadden we het skiën weer onder de knie en kon iedereen vlotjes mee.

10 9 8 7

29/03,31/03 en 01/04

We skieden iedere dag tot 4u. en elke dag hadden we een avondactiviteit. Er was een kleine fuif, we gingen een keertje shoppen, er was een spelletjesavond, een filmavond, een moppenavond en er was ook een quiz. Het leukste vond ik het shoppen.

12 13 11

02 & 03/04

We skieden weer tot 4u. en toen we terug kwamen hadden we een klein uurtje om onze koffer te maken. Toen iedereen klaar was vertrokken we met de bus weer naar huis. Ik heb niet veel te vertellen over de busrit aangezien ik vooral geslapen heb.

Het was een fantastische ervaring en ik ben heel blij dat ik meegegaan ben! Bedankt aan iedereen die geholpen heeft deze skireis mogelijk te maken!

Tekst & foto’s: Helena Wandels 2Mod2

Bedankt voor je reisverslag Helena!