Oefenfirmabeurs Florippes in Doornik

SAM_5424

De leerlingen van 7 kantoor Onthaal en Communicatie toetsen dagelijks de opgedane kennis uit de voorbije kantoorjaren aan de praktijk door te werken met een oefenfirma.

Zo voeren ze handel met andere oefenfirma’s uit andere scholen en opleidingen binnen de VDAB en volgen ze de goederen- en documentenstroom tot in de puntjes op. De overkoepelende organisatie van de oefenfirma’s gebeurt door cofep. Jaarlijks worden nationale en internationale beurzen georganiseerd waaraan de leerlingen kunnen deelnemen met een eigen stand of een bezoek brengen aan de andere beursstanden waar ze hun aankoop en verkoopstalenten kunnen ontwikkelen.

13 november jl. bezochten de leerlingen van 7 Onthaal en Communicatie de beurs Florippes te Doornik.

Tekst & foto’s: Geneviève De Schrijver

[fsg_gallery id=”55″]